Besplatan kurs knjigovodstva u okviru projekta “Mladi su izvor energije”

U okviru projekta “Mladi su izvor energije” biće organizovan niz aktivnosti širom Vojvodine sa ciljem unapređivanja zapošljivosti  i zaposlenosti mladih. Nakon početka kursa za osnove Java programiranja i radionice za pisanje radne biografije, pozivamo zainteresovane da se prijave za besplatan kurs knjigovodstva.

Za pohađanje kursa mogu se prijaviti mladi od 15 do 30 godina starosti. Prijave zainteresovanih traju do 20. avgusta. Kurs počinje 1. septembra. Ukupan broj polaznika/ca je 9.

Svi zainteresovani mogu se prijaviti putem mejl adrese edukacijeprevent@gmail.com  slanjem sledećih podataka: ime i prezime, mesto prebivališta, datum rođenja, broj telefona i zanimanje. U naslovu mejla potrebno je napisati: „Prijava za kurs knjigovodstva“.

Kurs je besplatan za sve koji budu pohađali više od 80% časova. Polaznici/e koji budu pohađali manje od 80% časova ili odustanu od obuke biće obavezni da plate troškove nastave. Svi polaznici/e pre početka kursa potpisuju ugovor  kojim se definišu prava i obaveze. Polaznici/e koji uspešno završe kurs dobijaju sertifikate.

Projekat „Mladi su izvor energije“ sprovodi Udruženje Prevent, a finansira Ministarstvo omladine i sporta Republike Srbije. Partneri na projektu su: Opština Žabalj, Omladinska zadruga “Patrons021”, Udruženje Remiks, Akademsko tutorstvo za sticanje preduzetničkih veština.

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.