Besplatan trening asertivne komunikacije u Novom Sadu

U okviru projekta „Mladi su izvor energije“ biće održan besplatan trening asertivne komunikacije. Rok za prijavu zainteresovanih je 19. oktobar 2016.

Za učešće na treningu mogu se prijaviti svi. Prednost će imati mladi starosti od 15 do 30 godina koji su nezaposleni.

Svi zainteresovani se mogu prijaviti na stefan2clients@gmail.com slanjem sledećih podataka: ime i prezime, mesto prebivališta, datum rođenja, broj telefona i zanimanje. U naslovu mejla potrebno je napisati: „Prijava za trening asertivne komunikacije“.

Trening će se održavati jednom sedmično nedeljom od 12 do 14h. Početak je 23. oktobra i trajaće do 11. decembra. Voditelj treninga je Stefan Mitrović Jokanović, diplomirani psiholog i transakcioni psihoterapeut u edukaciji (nivo-praktičar).

Trening je besplatan za sve koji budu pohađali više od 80% časova. Polaznici/e koji budu pohađali manje od 80% časova ili odustanu od treninga biće obavezni da plate troškove nastave. Svi polaznici/e pre početka kursa potpisuju ugovor  kojim se definišu prava i obaveze. Polaznici/e koji uspešno završe kurs dobijaju sertifikate.

Trening će se održavati u Udruženju Prevent u Novom Sadu (Jovana Subotića 19).

Kome je potreban trening asertivne komunikacije?

Svakom ko želi da poveća svoje samopouzdanje, da nauči da se izbori za sebe, drugima kaže NE kada to želi i izrazi svoje želje na način koji nije ugrožavajući za druge.

Projekat „Mladi su izvor energije“ sprovodi Udruženje Prevent, a finansira Ministarstvo omladine i sporta Republike Srbije. Partneri na projektu su: Opština Žabalj, Omladinska zadruga “Patrons021”, Udruženje Remiks, Akademsko tutorstvo za sticanje preduzetničkih veština.

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.