Lekovitim korakom kroz Frušku goru – poslednja šetnja ovog vikenda

U okviru projekta “Lekovitim korakom kroz Frušku goru” koji realizuje Udruženje Prevent, a podržala je Gradska uprava za zdravstvo Grada Novog Sada, u nedelju, 13. oktobra, realizovana je i treća edukativna šetnja, a ostala je da se realizuje još jedna ovog vikenda.

Ovo neće biti kraj “lekovitih koraka” jer počinje projekat “Šetaj, nauči, drogu isključi” koji je takođe podržala Gradska uprava za zdravstvo Grada Novog Sada i u okviru kojeg će biti organizovane dve šetnje na Fruškoj gori.

Ovog vikenda šetnja će biti 20. oktobra. Polazak iz Novog Sada je u 8h, a povratak oko 14h. Svim učesnicima biće obezbeđeno osveženje i voćna užina, kao i prevoz do Fruške gore i nazad do Novog Sada.

Za šetnje se mogu prijaviti mladi iz Novog Sada starosti od 15 do 30 godina pozivom na broj 060 688 90 39 ili slanjem sms poruke na isti broj. Dodatne informacije možete dobiti putem facebook grupe.

Broj učesnika u okviru jedne šetnje je ograničen. Tokom šetnje učesnici će imati priliku da nauče nešto novo o lekovitom bilju od strane stručnog lica kao i da upoznaju šume Fruške gore kroz višečasovnu šetnju.

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.