“Mladi su izvor energije”: Golf dan za mlade u Žablju 4. oktobra

U okviru projekta “Mladi su izvor energije” u petak, 4.oktobra 2013.godine, u Žablju će biti organizovan GOLF DAN ZA MLADE.
Golf dan za mlade organizuje Udruženje Prevent iz Novog Sada i Kancelarija za mlade Opštine Žabalj, a finansira Ministarstvo omladine i sporta Republike Srbije.

Golf dan će svečano otvoriti predsednik Opštine Žabalj, Čedomir Božić, u 15h u Golf centru u Žablju. Tokom višečasovnog boravka u Golf centru u Žablju dvadesetoro mladih će naučiti osnove golfa nakon čega će biti organizovan mini turnir.

Ovo je još jedna u nizu aktivnosti koje Udruženje Prevent i Kancelarija za mlade Opštine Žabalj sprovode u okviru projekta „Mladi su izvor energije“ koji je počeo u julu ove godine.

U proteklom periodu organizovane su radionice na temu diskriminacije, učešće mladih na Čuruškoj regati, radionica rezbarenja lubenica, takmičenje u sportskom ribolovu, obeležavanje Svetskog dana zaštite ozonskog omotača, turnir u stonom tenisu i turnir u street basketu.

Do kraja projekta biće organizovane: radionice za slikanje na tikvama, radionice dekupaža, radionice na temu HIV/AIDS-a, takmičenje u plesu, rok koncert, radionice na temu diskriminacije, terensko testiranje na HIV, turnir u rukometu i pozorišna predstava.

Tokom projekta skupljaju se i sredstva za lečenje Mladena Bogojevića iz Đurđeva što projektu daje humanitarni karakter. Galerije fotografija sa dosadašnjih dešavanja možete pogledati na facebook stranici Mladi su izvor energije.

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.