Poziv za trening “Zagovaranje budžetskog finansiranja programa smanjenja štete u Srbiji”

Udruženje „Prevent” poziva zainteresovane predstavnike organizacija građanskog društva da se prijave za učešće na treningu “Zagovaranje budžetskog finansiranja programa smanjenja štete u Srbiji” koji je organizovan u okviru projekta “Budžetsko zagovaranje i nadzor u jugoistočnoj Evropi”, koji vodi Mreža za politike prema drogama u jugistočnoj Evropi, a sprovodi Udruženje „Prevent“ u Srbiji. Cilj ovog projekta je da podrži organizacije građanskog društva u njihovim zagovaračkim naporima za obezbeđivanje nacionalnih izvora finansiranja programa smanjenja štete za osobe koje koriste droge. Projekat se sprovodi u Bosni i Hercegovini, Crnoj Gori i Srbiji.

Ukoliko želite da se uključite u proces zagovaranja budžetskog finansiranja programa smanjenja štete pozivamo vas da se prijavite na trening koji će se održati od 25. do 27. septembra u Studentskom odmaralištu „Radojka Lakić“ na Avali.

Troškovi smeštaja, hrane i prevoza su će biti refundirani u potpunosti. Potrebno je sačuvati račune za gorivo, putarinu, odnosno autobuske ili vozne karte.

Prijave poslati na adresu udruzenjeprevent@gmail.com najkasnije do petka, 21. septembra 2018. godine.

 

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.