Poziv za učešće u realizaciji projekta „Umem da kažem ne“

Udruženje Prevent će u periodu od avgusta do decembra 2013. godine realizovati projekat „Umem da kažem NE“ koji je podržala Gradska uprava za zdravstvo Grada Novog Sada.

Cilj projekta je promocija zdravih stilova života bez upotreba droga kroz jačanje veština učenika petog i šestog razreda osnovnih škola.
U okviru projekta u septembru će biti održan trening za diplomirane psihologe i pedagoge, odnosno studente pedagogije i psihologije koji će nakon završene edukacije raditi radionice sa učenicima petog i šestog razreda osnovnih škola u Novom Sadu.

Pozivamo zainteresovane diplomirane psihologe i pedagoge, odnosno studente pedagogije i psihologije da se prijave za trening slanjem biografije i motivacionog pisma na udruzenjeprevent@gmail.com.

Poziv je otvoren do 25. avgusta 2013. godine nakon čega će biti izvršena selekcija kandidata koji će učestvovati na dvodnevnom treningu i u realizaciji radionica koje su predviđene ovim projektom. Izabrane kandidate obavestićemo do 31. avgusta o rezultatima i terminu održavanja treninga.

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.