Prevent i ove godine na Baby Exit festivalu

U nedelju, 1. juna, očekujemo vas u Ulici odgovornosti na Baby Exit festivalu. Festival optimizma, poznat i kao Baby Exit, trinaesti put biće održan u Novom Sadu u novom terminu, 31. maja i 1. juna 2014. godine na petrovaradinskoj Tvrđavi. Program će oba dana biti realizovan u periodu od 16h do 19h.

Festival neguje porodične, humane i evropske vrednosti, ali će ove godine poseban akcenat biti odavanje priznanja herojima koji su se borili sa stihijom i koji su pokazali odlučnost na plemenitom cilju spasavanja života. Dobri primeri treba da potisnu traumu najmlađih, ohrabre ih za nove izazove, ali i uliju sigurnost da uvek postoje sugrađani i ljudi velikog srca koji će im priteći u pomoć.

„Ovakav koncept festivala je doprinos zajedničkoj humanoj aktivnosti u Srbiji koja je korak ka normalizaciji života, što je svakako prioritet svih nas. Festival optimizma – Baby Exit je pravo mesto na kome želimo da pokažemo koliko smo ponosni na zajedništvo i humanost koju je cela naša zemlja pokazala u vreme teške katastrofe koja nas je nedavno zadesila“, poručuju organizatori.

Festival je posvećen porodici i mladima, onima koji su najviše stradali, ali i onima koji nose snagu obnove, života i uspeha.

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.