Prevent na manifestaciji „Izađi mi na teglu“

U nedelju, 21. septembra, Udruženje Prevent učestvovaće od 12h na manifestaciji „Izađi mi na teglu“ koja će biti održana na malom stadionu u Žablju.
Konceptualno neobičan, jedinstven i društveno-odgovoran karavan manifestacije„ Izađi mi na teglu“ posetiće više od 20 mesta širom Srbije, a naše udruženje pridružuje se ovom karavanu u Žablju i ovom prilikom biće realizovane dve aktivnosti.

U okviru projekta „Mladi su izvor energije“ koji se realizuje u Opštini Žabalj i Opštini Titel pod pokroviteljstvom Ministarstva omladine i sporta Republike Srbije biće održana radionica karvinga. Majstor karvinga, gospodin Pavel Hrćan, naučiće mlade kako da od lubenice ili tikve naprave pravo umetničko delo ovom tehnikom.

S druge strane, mladi će imati priliku da igraju društvenu igru „Ne radi se čoveče“ koju smo kreirali u okviru projekta „Igrom do boljeg zdravlja“. Ovaj projekat podržan je od strane Pokrajinskog sekretarijata za sport i omladinu AP Vojvodine.

Pozivamo vas da potražite našu ekipu i učestvujete u ovim zanimljivim aktivnostima koje smo pripremili. Vidimo se u Žablju!

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.