Učestvujte u projektu “Humani iskreno vole” – znanjem i plesom protiv diskriminacije

Udruženje Prevent poziva mlade od 15 do 30 godina da se prijave za učešće na projektu „Humani Iskreno Vole“ koji se realizuje u okviru Lokalnog akcionog plana za mlade u Novom Sadu, a koji finansira Gradska uprava za sport i omladinu.

Cilj projekta je smanjenje diskriminacije prema osobama koje žive sa HIV-om.

U okviru projekta biće održana edukativna radionica o HIV-u, a nakon radionice mladi će imati priliku da učestvuju na radionicama plesa i da na kreativni način doprinesu smanjenju diskriminacije prema osobama koje žive sa HIV-om.
Učesnici/ce će uz koregrafkinju dve lične priče osoba koje žive sa HIV-om pretočiti u ples, a plesni performansi biće izvedeni na četiri lokacije u Novom Sadu do kraja 2014. godine.

Ukoliko volite da plešete, da naučite nešto novo i da uradite nešto drugačije javite nam se do 25. avgusta 2014. Na mail adresu udruzenjeprevent@gmail.com pošaljite nam svoje podatke (ime, prezime, godište, mesto prebivališta), kao i koji je vaš motiv za učešće na projektu.
Kandidati/kinje koji budu ispunili uslov za učešće na projektu biće kontaktirani i obavešteni o vremenu i mestu održavanja radionice. Radionica o HIV-u biće održana krajem avgusta, a radionice plesa počinju u septembru. Učešće na radionicama je besplatno.

Projekat se sprovodi u partnertsvu sa Klubom umetnika Bina-KUB i Udruženjem Remiks.

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.